back

У м.Новгород-Сіверський триває робота міжнародної конференції

15-06-2011 | 15:47

15 червня роботу другого дня міжнародної конференції «Виклики та стратегічні орієнтири розвитку людського потенціалу державного управління» відкрила заступник начальника Головдержслужби Олена Тертишна. У своєму виступі вона зазначила, що керівники потребують підтримки розвитку навичок, які допомогли б їм бути лідерами стратегічного планування та управління людськими ресурсами в умовах модернізації.

Під час першого пленарного засідання з доповіддю виступив заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець. Від імені голови ОДА Володимира Хоменка він привітав учасників міжнародної конференції та побажав їм плідної праці і приємних вражень від перебування на Чернігівській землі.

Звертаючись до присутніх він зазначив, що проведення науково-практичної конференції допоможе знайти додаткові відповіді на все нові і нові виклики суспільного розвитку держав.

«Я впевнений, що результати конференції розширять базу досліджень розвитку людського потенціалу державного управління, будуть використані в практичній діяльності, підвищать ефективність роботи органів державної влади», - додав Микола Стрілець. Під час короткої перерви він надав інтерв’ю журналістам місцевої телерадіокомпанії «Сіверська».

Також на засіданні виступили перший заступник голови Чернігівської облради Іван Коробка, депутат Державної Думи Федерального Зібрання Російської Федерації Віктор Малашенко, заступник директора департаменту кадрового забезпечення Секретаріату Кабінету Міністрів України Сергій Орлик, начальник управління освіти Гомельської облради (Республіка Білорусь) Сергій Порошин, начальник управління соціального захисту населення Брянської області (Російська Федерація) Володимир Лабекин та ректор Чернігівського державного технологічного університету Сергій Шкарлет.

В рамках конференції заплановано проведення декількох пленарних засідань. Серед них: «Лідерство і розвиток людського потенціалу на державній службі», «Підходи до розвитку вищого корпусу державної служби».

Однією з форм роботи є також засідання круглого столу, під час якого відбудеться обговорення учасниками конференції проблем, що стоять перед лідерами державного управління: формування лідерських якостей, необхідних на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування; пошук підходів та формування методології розвитку лідерських якостей.

За результатами роботи конференції планується видання збірки тез доповідей та вироблення рекомендацій для органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, вищих навчальних закладів та громадських організацій щодо реагування на виклики та стратегічні орієнтири розвитку людського потенціалу у сфері державного управління.

Гостей у Новгороді-Сіверському також чекає цікава культурна програма.









Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації