back

Вітання зі святом 1 вересня

31-08-2011 | 18:30

Шановні педагоги, дорогі учні, студенти, батьки!

Прийміть щирі вітання з Днем Знань – святом, що єднає всі покоління і представників найрізноманітніших професій, бо складну й тернисту дорогу пізнання ми торуємо впродовж усього життя.

Нашій країні, яка нещодавно відзначила 20-ту річницю незалежності, дуже потрібна освічена, високоморальна, патріотична і духовно багата молодь. Від того, якими знаннями будуть озброєні учні, студенти залежить подальший соціально-економічний розвиток нашого Чернігово-Сіверського краю і всієї держави.

Проголошення 2011 року, згідно з Указом Президента України Віктора Януковича, роком освіти та інформаційного суспільства яскраво свідчить про ставлення до освіти як до одного із стратегічних напрямків розвитку країни.

Стан освіти є одним з визначальних чинників соціально-економічного розвитку регіону. Саме тому органи виконавчої влади та місцевого самоврядування докладають максимум зусиль, щоб учителі мали належні умови праці та надійний соціальний захист, а заклади освіти Чернігівщини ставали більш матеріально, технічно, інформаційно забезпеченими і могли надавати якісні доступні освітні послуги.

Незабаром першовересневі дзвоники покличуть у класи і аудиторії тих, хто вперше сяде за парту, і тих, хто вже не в перший рік торує маршрути в Країну знань. Розпочинається новий навчальний рік, який обов’язково має стати новою сходинкою інтелектуального зростання для кожного, хто переступив поріг навчального закладу. Хай він відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихає успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

У цей святковий день бажаємо всім освітянам, школярам і студентам, їхнім батькам міцного здоров'я і творчого натхнення, злагоди і порозуміння, невичерпної енергії та успіхів у навчанні і праці задля процвітання рідної землі.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник