back

Попередження дитячої бездоглядності та безпритульності вивчалося у селі Ковпита Чернігівського району

24-07-2015 | 17:31

Фахівці Служби у справах дітей облдержадміністрації спільно із колегами Чернігівської райдержадміністрації та представником Чернігівської обласної організації Всеукраїнського жіночого народно-демократичного об'єднання «Дія» Наталією Проскуріною нещодавно побували у с.Ковпита Чернігівського району. Метою поїздки стало вивчення організації роботи з профілактики дитячої бездоглядності та безпритульності у цьому населеному пункті.

На території громади мешкає 75 дітей шкільного віку та 15 дошкільнят. З них п'ятеро — через складні життєві обставини у сім'ях перебувають на обліку Служби у справах дітей Чернігівської РДА.

Під час візиту перевірено умови проживання дітей, за якими встановлено нагляд фахівців Служби. Також проведено зустріч з керівництвом сільської ради, директором загальноосвітньої школи та настоятелем місцевої Свято-Покровської церкви. У ході спілкування обговорено питання налагодження ефективної співпраці в середині громади щодо виявлення сімейного неблагополуччя, організації дозвілля дітей під час канікул, проведення роботи з батьками, які ухиляються від піклування про свої сім'ї тощо.



За повідомленням
Служби у справах дітей
облдержадміністрації