back

На сесії обласної ради прийнято Середньострокову програму соціально-економічного розвитку Чернігівської області на 2011-2015 роки

10-06-2011 | 14:41

10 червня на засіданні четвертої сесії обласної ради шостого скликання затверджено Середньострокову програму соціально-економічного розвитку Чернігівської області на 2011-2015 роки «Чернігівщина-2015. Спільний шлях до добробуту», активну участь у розробці якої взяли науковці місцевих вузів та Інституту економіки і прогнозування Національної академії наук України.

Програма містить сукупність обґрунтованих пріоритетів соціально-економічного розвитку області, оперативні цілі та завдання, інструменти, заходи з їх досягнення та джерела фінансування; в ній враховано всі тенденції сучасного стану економічного і соціального розвитку та основні державні пріоритети на найближчі роки.

Також депутати обласної ради затвердили звіт про виконання обласного бюджету і витрачання коштів резервного фонду обласного бюджету за І квартал 2011 року, ухвалили низку рішень стосовно ряду інших актуальних питань життєдіяльності області.












Прес-служба облдержадміністрації