back

Валерій Куліч: Питання придбання та ремонту житла для сімей загиблих учасників АТО треба вирішувати не гаючи часу

13-07-2015 | 13:12

Одним з наболілих питань, які постійно піднімаються під час зустрічей представників влади з родинами загиблих військовослужбовців, є питання покращення житлових умов. Для повного вивчення стану справ голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч доручив створити спільну комісію з представників окремих департаментів ОДА та волонтерів.

Про це очільник області повідомив сьогодні під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

Ми маємо чітко знати: в яких умовах мешкають ці родини у кожному районі. Треба найближчими днями скласти повний список з усіх тих, кому потрібні квартири, а кому ремонт. Дізнайтеся – чи стоять люди у черзі на нове помешкання, чи є складнощі з оформленням документів, які є проблеми.

Коли ми будемо бачити повну картину по регіону, відпрацюємо алгоритм подальших дій та будемо вирішувати питання комплексно, - заявив Валерій Куліч.

Також голова облдержадміністрації доручив провести роз’яснювальну роботу з окремими перевізниками, які, незважаючи на досягнуті домовленості, відмовляють членам родин загиблих у безкоштовному проїзді на громадському транспорті.


Прес-служба облдержадміністрації