back

13-07-2015 10:51



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2015 року №
м.Чернігів






Про тарифи на платні
ортопедичні стоматологічні
послуги, що надаються
Бахмацькою центральною
районною лікарнею

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах освіти» (із змінами і доповненнями), розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 травня 2006 року № 216 «Про ціноутворення», зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції 30 травня 2006 року за № 14/599 (із змінами і доповненнями):

1. Встановити тарифи на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються Бахмацькою центральною районною лікарнею, згідно з додатком.

2. Взяти до відома, що:

2.1. У тарифах не враховано податок на додану вартість на підставі абзацу першого підпункту 197.1.5 пункту 197.1 статті 197 Податкового кодексу України.

2.2. У тарифах не врахована вартість нітрид-титанового покриття, лиття, які виконуються іншими підприємствами, і оплачується пацієнтом додатково згідно з виставленими рахунками.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22 грудня 2010 року № 453 «Про тарифи на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються Бахмацькою центральною районною лікарнею», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 17 січня 2011 року за № 2/828.

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

5. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.


Голова обласної
державної адміністрації
В.П.Куліч


  • Додаток до розпорядження голови обласної державної адміністрації «Тарифи на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються Бахмацькою центральною районною лікарнею»

  • Аналіз регуляторного впливу до проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються Бахмацькою центральною районною лікарнею»

  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода