back

Вітання з нагоди 20-ї річниці Незалежності України

24-08-2011 | 08:00

Шановні земляки !

Щиро вітаємо вас з нагоди видатної події вітчизняної історії – 20-ї річниці Незалежності України.

Два десятиріччя тому український народ законодавчо закріпив свої вікові прагнення до національного відродження, духовної свободи та самоідентичності. Проголошення незалежності – підсумок багатовікового історичного шляху країни до ствердження своєї державності, результат самовідданої боротьби наших предків за велику, вільну, процвітаючу Україну.

Здобуття суверенності держави створило надійне підґрунтя для розвитку української нації, розбудови демократичного суспільства з європейськими стандартами життя.

Сьогодні суспільство відчуває потребу в облаштуванні своєї країни та відповідальність за неї. Ми усвідомлюємо, що визначений Президентом Віктором Федоровичем Януковичем курс на реформування України – єдиний вірний шлях для перетворення її на демократичну, економічно розвинену соціальну державу, в якій для кожного створені умови для самореалізації та розвитку.

Наше завдання – розуміючи стратегію розвитку України, спираючись на курс, визначений Главою держави, продовжувати системні реформи на місцевому рівні. Запорукою щасливого майбутнього є наш патріотизм, активна життєва позиція та відданість своїй справі. Для цього у нас є найголовніше — мудрі і працьовиті люди, які щоденною самовідданою працею вносять вагомий внесок у розбудову нашого славного Чернігово-Сіверського краю.

Спільні зусилля органів виконавчої влади та місцевого самоврядування й надалі спрямовуватимуться на закріпленні позитивних тенденцій розвитку області у її соціально-економічній, суспільно-політичній, культурній сферах, покращенні добробуту наших людей та відновленні довіри до влади.

У ці святкові дні бажаємо добра і здоров’я, щастя і злагоди в кожній родині, взаєморозуміння і згуртованості в кожній громаді. Нехай мрія про краще майбутнє додає наснаги для нових звершень, добрих починань в ім'я незалежної демократичної України.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник