back

Валерій Куліч представив нового начальника управління капітального будівництва

10-07-2015 | 15:25

Згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 9 липня, за погодженням з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України на посаду начальника управління капітального будівництва ОДА призначено Людмилу Шкуріну.

До призначення вона працювала заступником начальника Управління – начальником Інспекційного відділу у м. Чернігові Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області.

Представляючи Людмилу Григорівну колективу, очільник області побажав їй плідної роботи на новій посаді. Валерій Куліч також наголосив, що роботу управління буде переформатовано. Це пов’язано з тим, що ще декілька місяців тому підрозділ іменувався Департаментом інвестиційного розвитку та капітального будівництва і лише нещодавно повернувся до старої назви.

Як відзначив голова облдержадміністрації, залученням інвестицій в область займалися чотири управління, між тим інвестицій в області обмаль. Саме тому нині цим питанням опікуватиметься лише Департамент економічного розвитку ОДА, інші працюватимуть кожен за своїм напрямком.

Найголовніше, чим повинно займатися ваше управління – це вчасно і у повному обсязі освоювати надходження з державного бюджету. Ми повинні максимально залучати кошти у розвиток економіки області з використанням усіх наявних можливостей. Тому від вас потрібна ефективна та продуктивна робота у цьому напрямку, - звернувся до присутніх Валерій Куліч.



Прес-служба облдержадміністрації