back

Чернігівська обласна стоматологічна поліклініка відсвяткувала поважний ювілей

09-07-2015 | 16:59

Нещодавно Чернігівська обласна стоматологічна поліклініка відсвяткувала 55-річчя.

За свою понад півстолітню історію обласна стоматологічна поліклініка перетворилася на потужний спеціалізований лікувально-консультативний заклад із сучасним обладнанням та висококваліфікованими спеціалістами.

Як зазначив в.о. головного лікаря Сергій Горбань, зараз поліклініка виконує функції організаційно-методичного центру для стоматологів всієї області. Крім того, вона є однією з баз Полтавської Національної медичної стоматологічної академії.

— Нині у закладі налічується 220 співробітників, з яких 60 – лікарі, що працюють у чотирьох відділеннях – трьох терапевтичних та одному ортопедичному, – розповів Сергій Горбань. — Наші лікарі постійно підвищують свою кваліфікацію і, незважаючи на скрутне матеріальне становище галузі, знаходять можливість бувати на відповідних курсах у провідних медичних навчальних закладах України. У нас є можливість поступово оновлювати свою матеріально-технічну базу та підтримувати сучасний рівень надання стоматологічних послуг. Здебільшого протезування відбувається на платній основі, хоча є категорія громадян, яким такі послуги надаються безкоштовно.Зараз ми працюємо над тим, щоб надавати повний спектр безкоштовних послуг учасникам АТО.

Лікарі поліклініки 5-7 разів на рік виїжджають в райони для надання консультативної допомоги людям, що не мають можливості приїхати до Чернігова.



За повідомленням
Управління охорони здоров’я облдержадміністрації