back

Відкрито газопровід до смт Дмитрівка Бахмацького району

18-08-2011 | 17:55

18 серпня перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко взяв участь у відкритті газопроводу в селищі Дмитрівка Бахмацького району.

«Знаково, що така видатна подія у житті Бахмацького району, як підключення ще одного населеного пункту до системи газопостачання, відбувається напередодні великого державного свята – Дня Незалежності України. Зроблено ще один крок до виконання програми Глави держави „Україна для людей”, яку ми впроваджуємо і на теренах Чернігівщини, кожний на своєму місці, поліпшуючи рівень життя людей.

Поява „блакитного вогника” у вашому селищі – це ще одне підтвердження того, що робиться обласними, місцевими органами влади для покращення добробуту наших людей», - зазначив у виступі Станіслав Прокопенко.

Сьогодні на Бахмаччині вже газифіковано 15 населених пунктів, підключено до голубого вогника більше 10 тисяч осель.

Підключенню селища Дмитрівка до системи газопостачання передували два роки напруженої праці, на будівництво підвідного газопроводу протяжністю 14 км залучено близько 8 млн гривень.

Введення в дію цього газопроводу дасть можливість користуватися газом близько п’ятистам сім’ям, які проживають на території Дмитрівської селищної ради.

Принагідно перший заступник голови облдержадміністрації висловив подяку усім, хто доклав зусиль до вирішення питань газифікації селища Дмитрівка.

Освятив та благословив вогонь, який буде зігрівати оселі мешканців селища, настоятель Свято-Троїцького храму Української Православної Церкви отець Іван.













Прес-служба облдержадміністрації