back

Володимир Хоменко відвідав ТОВ "Пласт-Бокс Україна"

08-06-2011 | 15:20

8 червня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко відвідав підприємство ТОВ "Пласт-Бокс Україна", де ознайомився із ходом будівництва другої черги підприємства, яке знаходиться на завершальній стадії (готовність складає 95%).

Дане підприємство – передовий виробник упаковки з пластмас, яке стабільно нарощує обсяги виробництва та є прибутковим.

В ході спілкування з керівництвом ТОВ "Пласт-Бокс Україна" Володимир Хоменко позитивно оцінив роботу підприємства та пообіцяв надавати йому необхідну допомогу в межах своєї компетенції у вирішенні актуальних питань розвитку виробництва.

Довідка. Фірма «Пласт-Бокс Україна» - це сучасне виробництво, що динамічно розвивається. Високу якість продукції гарантують впровадження сучасних технологій, використання сировини найвищої якості.

Основними напрямами роботи є виробництво ящиків для м’яса, риби, овочів тощо. Продукція, що виготовляється з пластику з високою функціональністю, використовується як універсальна упаковка у хімічній та продовольчій галузях.

Серед споживачів продукції – як відомі в Україні виробники лакофарбової продукції – ТОВ «Тіккуріла», «Колор Пак», ЗАТ «Поліфарб Україна», так і підприємства харчової промисловості: АТ «Чумак», «Миронівський хлібопродукт», «Глобинський м’ясокомбінат», «Ясен», «Чернігівський молокозавод», «Чернігівриба», «Щорський завод продтоварів» та інші.

Крім того, продукція заводу експортується до країн ближнього зарубіжжя: Росії, Молдови, Білорусі. Частка експорту в обсязі реалізованої продукції складає 25-35%.

У 2008 році підприємством придбано та впроваджено сучасне обладнання (термопластавтомати), що дозволило впровадити нові технології з виробництва пластмасових виробів.










Прес-служба облдержадміністрації