back

«Особливості формування програми економічного та соціального розвитку області на 2012 рік. Державна регіональна політика. Державна інвестиційна політика щодо соціально-економічного розвитку території»

08-09-2011 | 16:58

Під такою назвою розпочався сьогодні дводенний тематичний короткотерміновий семінар для заступників голів райдержадміністрацій з фінансово-економічних питань і начальників управлінь економіки райдержадміністрацій у Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Відкрила навчання заступник голови обласної державної адміністрації з фінансово-економічних та соціальних питань Наталія Білоус.

Розкладом семінару заплановано проведення ряду конверсаторіумів, присвячених основним змінам до підходів по розробленню прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку України, застосуванню статистичної звітності до визначення окремих показників економічного і соціального розвитку в територіальному розрізі, а також основним положенням Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Протягом навчання заступники голів райдержадміністрацій та начальники управлінь дізнаються про особливості формування державного та місцевих бюджетів на 2012 рік, розглянуть соціально-економічну ситуацію в Україні та області та основні напрями економічної і соціальної політики на 2012 рік.

Про стан та проблеми промислового комплексу області та основні напрями інноваційної діяльності, основні напрямки інвестиційної діяльності на 2012 рік, особливості формування показників Програми економічного і соціально розвитку, а також особливості та перспективи розвитку підприємництва області і проблемні питання розвитку споживчого ринку та реалізації цінової політики в області буде йти мова за круглими столами, що також заплановані програмою навчання.


За інформацією Чернігівського центру
перепідготовки та підвищення кваліфікації
працівників органів державної влади,
органів місцевого самоврядування,
державних підприємств, установ і організацій