back

Валерій Куліч ознайомився з будівництвом сучасного тваринницького комплексу у Менському районі

26-06-2015 | 18:34

26 червня голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч перебував з робочою поїздкою у Менському районі.

Очільник області побував у потужному і знаному далеко за межами області фермерському господарстві «Бутенко» у селі Дягова та поспілкувався з сільгоспвиробниками району.

Разом з керівником господарства Олексієм Бутенком, Директором депертаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олександром Савченком та головою Менської райдержадміністрації Олександром Мисником голова облдержадміністрації відвідав будівельний майданчик нового доїльного комплексу, спроектованого за новітніми технологіями та розрахованого на півтисячі корів.

У розмові з керівниками сільгосппідприємств та фермерами Менщини Валерій Куліч відповів на актуальні питання, що наразі хвилюють аграрників. Зокрема, щодо прогнозованих цін на цьогорічне збіжжя та шляхи його реалізації, перспектив розвитку картоплярства, розширення переробної галузі промисловості.

З огляду на важкі для нашої країни часи, важливо у повсякденному житті знаходити позитив. Фермерське господарство Олексія Івановича – це і є позитивний приклад, у першу чергу для молоді. Приклад того, що власною сумлінною працею можна і потрібно досягати успіху, – зазначив керівник області.

Окремо Валерій Куліч зупинився на актуальному нині питанні шостої хвилі мобілізації. Він запевнив, що всіляко сприятиме, аби хлібороби, від яких залежить доля успішного врожаю, мали змогу продовжувати свою справу.

Приємним моментом зустрічі з аграрниками було вручення Олексію Бутенку почесної відзнаки «Заслужений працівник сільського господарства України».



Прес-служба облдержадміністрації