back

26-06-2015 08:51



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2015 року №
м.Чернігів






Про встановлення граничного
розміру плати за проживання
у гуртожитку комунального
лікувально-профілактичного закладу
«Чернігівська обласна дитяча лікарня»

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями) та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 травня 2006 року № 216 «Про ціноутворення», зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції 30 травня 2006 року за № 14/599 (із змінами і доповненнями):

1. Встановити граничний розмір плати за проживання у гуртожитку комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська обласна дитяча лікарня» громадян України, осіб без громадянства та іноземців, які займають приміщення, що знаходяться у спільному користуванні кількох осіб, які не перебувають у сімейних відносинах, на рівні 439,00 грн за одне ліжко-місце на місяць протягом року (без урахування ПДВ).

2. Конкретний розмір плати встановлюється власником гуртожитку, виходячи з економічної доцільності в межах граничного з урахуванням фактично понесених, але в межах нормативних витрат.

3. Вартість електроенергії, що використовується для роботи побутових електроприладів (мікрохвильових печей, електричних чайників, пральних машин тощо), комп’ютерної та оргтехніки, у плату за проживання в гуртожитку не включена і сплачується мешканцями додатково.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 01 червня 2011 року № 194 «Про встановлення граничного розміру плати за проживання у гуртожитку», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 17 червня 2011 року за № 17/843.

5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

6. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.


Голова обласної
державної адміністрації
В.П.Куліч


  • Аналіз регуляторного впливу
    до проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації
    «Про встановлення граничного розміру плати за проживання у гуртожитку комунального
    лікувально-профілактичного закладу „Чернігівська обласна дитяча лікарня”»


  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода