back

Європейська підтримка співпраці громад

23-06-2015 | 14:17

Оголошення про проведення конкурсу оцінки та відбору проектів, що можуть реалізовуватися за участі проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3» (МРГ-3) у 2015-2016 році

До уваги голів райдержадміністрацій, голів органів місцевого самоврядування!

Конкурсна комісія (представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіонбуд), облдержадміністрації, обласної ради, проекту МРГ), з оцінки та забезпечення проведення відбору проектів, що можуть реалізовуватися за участі проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3» у 2015-2016 році в Чернігівській області оголошує додатковий конкурс проектів та програм на участь у спеціальному пілотуванні відповідно до закону України «Про співпрацю територіальних громад».

Проекти повинні бути спрямовані на сталий соціально-економічний розвиток (проекти співробітництва територіальних громад), що мають на меті пілотування масштабних ініціатив громад із залученням декількох громад та територій для вирішення спільної проблеми.

У конкурсному відборі беруть участь райони Чернігівської області, які нададуть підготовлені в установленому порядку місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування проекти. Для співпраці в рамках проекту МРГ-3 буде відібрано два райони області.

Заявки від Бахмацького, Бобровицького, Городнянського, Семенівського, Срібнянського районів не розглядатимуться, оскільки вони вже є учасниками проекту МРГ-3.

Проекти повинні:

1. Відповідати одному з пріоритетних напрямків діяльності проекту МРГ-3:

а) Охорона здоров’я.

b) Енергозбереження/енергоефективність.

c) Навколишнє середовище.

d. Водопостачання.

2) Впроваджуватися як проекти співробітництва територіальних громад;

3) Відповідати пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації.

Умови співробітництва з проектом МРГ-3 наведено в Додатку 1.

Для участі у відборі проектів, що будуть реалізовуватися спільно з проектом МРГ-3, заявники повинні подати на розгляд регіональній комісії проекти за нижченаведеною формою (Додаток 2), а також документи за переліком (додається).

Прийом документів для участі у конкурсному відборі проводиться за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Преображенська, 12, приміщення Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури Чернігівської обласної адміністрації (2 поверх, каб. 9). Документи повинні бути надані на електронну адресу - [email protected] та додатково в паперовому вигляді.

з 23 червня 2015 року по 03 липня 2015 року, щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 08-00 до 17-00;

Контактні телефони: (050) 386-91-70. Сила Владислав Григорович, координатор проекту МРГ-3 в Чернігівській області.

Email: [email protected]



Умови співробітництва з проектом ЄС/ПРООН
«Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3» (МРГ-3)



Аплікаційна форма проекту, що може реалізовуватися за участі проекту МРГ-3
на умовах співробітництва територіальних громад району, Чернігівської області