back

Голова облдержадміністрації Володимир Хоменко представив новопризначеного голову Бобровицької РДА

27-05-2011 | 18:46

27 травня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко представив активу Бобровицького району новопризначеного голову райдержадміністрації Івана Андрійовича Захарченка, який до цього обіймав посаду першого заступника голови РДА.

Звертаючись до присутніх, Володимир Миколайович наголосив, що першочерговим завданням очільника району має бути покращення життя людей.

«Для досягнення позитивних результатів слід об’єднати всю громаду навколо вирішення проблем», - зазначив він .

Згідно з Указом Президента України Віктора Януковича 2011-й названий Роком освіти та інформаційного суспільства. За словами Володимира Хоменка, в області будуть відкриті 6 нових шкіл (за 20 попередніх років було відкрито лише 3), із них дві – у селах Нова Басань та Рудьківка Бобровицького району.

Окремо керівник області зупинився на проблемах, що турбують жителів Бобровиччини. Передусім, це проблема утилізації отрутохімікатів, адже в районі їх зберігається найбільше ніж в інших районах області. Робота буде проводитися у два етапи: 1-й – пакування отрутохімікатів, 2-й – вивезення.

Торкнувся Володимир Хоменко і питання забезпечення водою міста Бобровиця. Обласна влада допоможе зробити одну свердловину. Бажано, щоб до цієї важливої справи долучилися керівники господарств, аби соціальні питання стали спільним завданням громади, а не тільки держави.

Після представлення Івана Захарченка Володимир Хоменко відповів на запитання журналістів.