back

Професіоналізм державного службовця – складова позитивного іміджу державної служби

12-08-2011 | 14:38

12 серпня заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець провів засідання робочої групи „Законодавче та інституційне забезпечення реформ” Регіонального комітету з економічних реформ. Учасники засідання, зокрема, розглянули питання професіоналізму державного службовця як складової позитивного іміджу державної служби в цілому.

«Сьогодні Українська держава знаходиться на стадії формування нової управлінської системи, яка могла б гідно представити інститут держави, відповідала вимогам та стандартам Європейського союзу, була високоефективною в частині виконання завдань та функцій держави, захисту прав і законних інтересів громадян», – зазначив Микола Стрілець, звертаючись до учасників засідання.

На думку в.о. начальника управління державної служби Головдержслужби України в області Ірини Галайко, ефективним способом підвищення рівня професіоналізму може бути участь у різноманітних, зокрема міжнародних, конференціях та семінарах, обмін досвідом з працівниками відповідних установ зарубіжних держав, відвідання тематичних тренінгів, курсів тощо.

За результатами наради був визначений перелік заходів, які сприятимуть підвищенню професіоналізму державного службовця.

Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації