back

Літній відпочинок вчителів та учнів на контролі у голови облдержадміністрації

19-05-2011 | 17:37

19 травня на виконання доручення Президента України Віктора Януковича, голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко провів нараду з питань оздоровлення та відпочинку дітей, а також вчасної виплати відпускних коштів працівникам бюджетної сфери, зокрема, вчителям.

У нараді взяли участь заступники голови облдержадміністрації Наталія Білоус та Віктор Тканко, начальники окремих обласних управлінь.

Говорячи про основні напрямки забезпечення якісного проведення цьогорічної оздоровчої кампанії, начальник обласного управління освіти і науки Анатолій Заліський та начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Оксана Сердюк доповіли голові облдержадміністрації про готовність обласних дитячих закладів оздоровлення та відпочинку до роботи у літній період.

Як зауважив Анатолій Заліський, пріоритетними напрямами роботи залишається оздоровлення дітей-інвалідів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених та багатодітних родин, дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, талановитих і обдарованих дітей.

Керівник області доручив заступнику голови облдержадміністрації Наталії Білоус вжити дієвих заходів для того, щоб учителі вчасно і в повному обсязі отримали відпускні кошти та наголосив, що питання оздоровлення, відпочинку дітей та вчителів перебуває під його постійним контролем.

Прес-служба облдержадміністрації