back

19-06-2015 13:45

Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій з громадськістю проекту напрямів
діяльності та заходів обласної Програми сприяння розвитку інститутів
громадянського суспільства на 2016—2020 роки «Чернігівська громада»

Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації спільно з представниками інститутів громадянського суспільства розроблено проект напрямів діяльності та заходів обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016—2020 роки «Чернігівська громада».

Електронні консультації з громадськістю щодо проекту напрямів діяльності та заходів обласної Програми триватимуть з 16.06.2015 по 30.06.2015.

Результатом реалізації зазначеної Програми стане налагодження партнерських стосунків між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування та інститутами громадянського суспільства, зростання впливу громадськості на формування та реалізацію державної та регіональної політики, сприяння статутній діяльності інститутів громадянського суспільства, надання їм можливості реалізації проектів.

Зауваження та пропозиції до проекту напрямів діяльності та заходів обласної Програми прийматимуться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації до 30 червня 2015 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Бєлінського 11, т/ф. 67-59-67, е-пошта: [email protected] з поміткою «Пропозиції до «Чернігівської громади на 2016-2020 роки»».

Контактна особа: Мироненко Ірина Юріївна, начальник відділу взаємодії з громадськими об’єднаннями Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (т/ф 67-59-67).

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації


Проект Напрямів діяльності та заходи
обласної Програми сприяння розвитку громадянського суспільства
на 2016—2020 роки «Чернігівська громада»

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода