back

Департаментом екології та природних ресурсів ОДА керуватиме Катерина Тканко

19-06-2015 | 11:17

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19 червня 2015 року № 370-к, за погодженням Міністерства екології та природних ресурсів України, директором Департаменту екології та природних ресурсів ОДА призначено Катерину Тканко, яка довгий час виконувала ці обов`язки.

19 червня очільник області Валерій Куліч представив новопризначеного керівника колективу Департаменту. Він, зокрема, зазначив, що структурний підрозділ не простий, є низка проблемних питань, потребуючих вирішення.

— Але, Катерина Тканко, виконуючи обов`язки директора Департаменту, показала, що здатна вирішувати складні питання та поставлені завдання. Сподіваюсь з новим керівником Департамент працюватиме чітко і злагоджено на благо рідного краю, — підкреслив голова обласної державної адміністрації.

Наголошуючи на професійних якостях нового керівника, Валерій Куліч висловив сподівання на плідну співпрацю та реалізацію екологічної політики в області.

У свою чергу, Катерина Тканко запевнила очільника області, що докладе максимум зусиль до вирішення екологічних проблем Чернігівщини.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації