back

Соціально важливі об'єкти під контролем у влади

17-06-2015 | 16:05

Питання щодо перспектив проведення будівельних робіт на об’єктах в смт Короп розглянуті під час виїзної наради Департаментом інвестиційного розвитку та капітального будівництва ОДА 16 червня.

У виїзній нараді взяли участь заступник начальника Управління капітального будівництва Сергій Золін, начальник виробничо-технічного відділу Анатолій Симоненко, начальник відділу фінансового забезпечення Оксана Буштрук, керівництво Коропської РДА та селищної ради та Коропської центральної районної лікарні.

Під час робочої поїздки здійснено огляд об’єктів незавершеного будівництва у Коропському районі: «Капітальний ремонт дитячого дошкільного закладу «Дзвіночок» в смт Короп», «Реконструкція поліклінічного відділення Комунального закладу «Коропська центральна районна лікарня в смт Короп» та «Реконструкція системи каналізації Коропської центральної районної лікарні».

Насамперед представники Департаменту ознайомилися зі станом проведення робіт з реконструкції та ремонту зазначених об’єктів, обговорили з підрядниками подальші об’єми робіт.

У ході візиту посадовці висловили сподівання, що дані роботи буде завершено у зазначені строки. У свою чергу Департамент докладе всі зусилля для здійснення належного контролю за якістю ведення будівельних робіт.

Окрім цього членами комісії під час відвідування комунального закладу «Коропська центральна районна лікарня» підписано акт прийняття нового харчоблоку лікарні в експлуатацію.

У той же час, було наголошено на необхідності коригування проектно-кошторисної документації зазначених об’єктів та можливості залучення позабюджетного фінансування за рахунок коштів Фонду ЄС/ПРООН.

— Відповідно до завдань, які ставляться перед органами влади щодо розвитку територій, ці соціально важливі для Коропського району об'єкти мають бути здані в експлуатацію. Адже головне питання, над яким наразі потрібно працювати, це забезпечення добробуту людей, – зазначив заступник начальника Управління капітального будівництва Сергій Золін.



За інформацією Департаменту інвестиційного розвитку
та капітального будівництва ОДА