back

Спільна громадська приймальня голови Чернігівської ОДА, прокурора, начальника управління МВС та начальника головного управління ДФС в області

23-06-2015 | 15:51

Останнім часом збільшилась кількість звернень від громадськості стосовно корупції та зловживань в органах влади різних рівнів.

Для налагодження відкритої комунікації з громадськими об’єднаннями та представникам ініціативних груп громадян керівництво області та силових відомств запрошує до спільної громадської приймальні з питань протидії корупції.

Приймальня працюватиме 25 червня 2015 року з 10:00 до 12:00 год. у приміщенні кінотеатру ім. Щорса, «червоний зал». З громадськістю спілкуватимуться голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, прокурор області Віктор Носенко, начальник управління МВС Едуард Альохін та начальник головного управління ДФС в Чернігівській області Людмила Слаутіна.

Прохання до представників громадських організацій та ініціативних груп надати інформацію про конкретні факти щодо зловживань посадових осіб, поінформувати про випадки корупції та порушень закону, а також надати обґрунтовані пропозиції щодо розвитку міста та області до 17:00 год. 23 червня 2015 року. Відповіді на надану або надіслану інформацію надаватимуться під час роботи спільної громадської приймальні першочергово.

Інформацію можна надати:

- за телефоном гарячої лінії 0 800 501 740

- письмово або особисто на адресу Відділу роботи із зверненнями громадян апарату Чернігівської ОДА (Чернігів, вул. Шевченка, 7);

- електронною поштою [email protected]


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА