back

Навчання для охочих писати про економіку, фінанси та бізнес

16-06-2015 | 11:44

Поновлено прийом заявок на участь в освітньому проекті «Медійний поступ».

Проект орієнтований на представників друкованих ЗМІ та Інтернет-видань, телерадіокомпаній, громадських активістів та студентів старших курсів, які цікавляться економічними темами, готують аналітичні публікації та матеріали на ділову тематику і бажають підвищити свої професійні компетенції та надалі фахово розвиватися у цьому напрямку.

Проект «Медійний поступ» реалізовуватиме Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА у партнерстві з громадською організацією «Асоціація регіональних ЗМІ» та за підтримки компанії «Бритіш Американ Тобакко Україна».

Протягом червня – листопада 2015 року учасники проекту візьмуть участь у 9 системних та поглиблених тренінгах з журналістами і медіаекспертами з Чернігова та Києва. Вони матимуть змогу поглибити свої знання у сфері місцевих фінансів, відвідати тренінги з якісної підготовки аналітичних матеріалів, дізнатися про особливості роботи над статтями про бізнес і ділову тематику та отримати практичні поради як медійників, так і фахівців з економіки.

Частина тренінгів буде присвячена загальнокорисним у інформаційній діяльності темам, як-то: використання інструментів нових медіа у журналістській роботі, захист від інформаційних маніпуляцій, ефективне отримання доступу до публічної інформації тощо.

Участь у проекті безкоштовна. Учасникам, що проживають не у Чернігові, буде запропонована повна або часткова компенсація витрат на проїзд (залежно від складу групи). Про обсяг компенсації буде повідомлено одразу після формування групи.

Обов’язковою умовою участі у проекті є сплата мотиваційного внеску у розмірі 200 грн. Під час фінальної зустрічі ці кошти будуть в повному обсязі повернені усім учасникам, які відвідали не менше 7 занять та сумлінно виконували домашні завдання від тренерів.

Відкриття проекту та перше заняття відбудеться 30 червня.

Для участі у проекті, заповніть, будь ласка, реєстраційну форму за посиланням: http://bit.ly/mediapostup. Термін подачі заявок — до 23:59 год. 24 червня.

За додатковою інформацією прохання звертатися за телефоном (04622) 4-11-07 або на Facebook.com/valerii.sorokin.

Координатор проекту (на громадських засадах) — Валерій Сорокін, начальник відділу співпраці зі ЗМІ Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА