back

Учні ПТНЗ Чернігівщини продемонстрували високі результати у всеукраїнських фахових конкурсах

16-06-2015 | 11:39

Минулого тижня завершились два останні всеукраїнські конкурси фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Штукатур» у м. Суми та «Перукар» у м.Запоріжжя.

У конкурсі професійної майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Перукар» Чернігівщину представляла учениця групи П-114 Чернігівського ВПУ ПО Коробко Яна .

Втомлені, але дуже задоволені, повернулись в училище Яна і її модель Кириченко Ангеліна (група 416), майстри виробничого навчання Наталія Малець (перукарська справа), Анна Загорянська (візажист), Вікторія Малофеєнко – заступник директора з навчально-виробничої роботи, які супроводжували і підтримували конкурсантку. За результатами роботи журі Яна виборола почесне 2 місце!

Не підвели свою область і будівельники. У ході запеклої боротьби призером конкурсу став учень Чернігівського професійного будівельного ліцею Богдан Мегшун.(5 місце) Переможців нагородили дипломами Міністерства освіти і науки України та цінними подарунками від соціального партнера – компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)».

Крім того, у м. Суми відбувся семінар керівників ПТНЗ України, у якому взяв участь директор Чернігівського професійного будівельного ліцею Михайло Гавриленко. За підсумками роботи представники компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)» нагородили Чернігівський професійний будівельний ліцей дипломом «За динаміку розвитку ресурсного центру протягом 2013-2015 років і системну роботу з впровадження матеріалів і технологій CERESIT».

Результати фахових змагань переконливо свідчать про те, що профтехосвітяни Чернігівщини цього року продемонстрували надзвичайно високий рівень підготовки робітничих кадрів, виборовши у 5 конкурах 4 призових місця! Вітаємо педагогічні та учнівські колективи закладів із заслуженими перемогами і бажаємо творчого натхнення, подальшого професійного зростання, нових звершень і здобутків на ниві навчання і виховання!



За інформацією Управління освіти і науки ОДА