back

У Чернігові підняли олімпійський прапор

12-06-2015 | 11:49

З нагоди відкриття І Європейських ігор в місті Баку (Азербайджан), які проходитимуть з 12 по 28 червня, на Красній площі Чернігова підняли державний та олімпійський прапори.

Всеукраїнська церемонія «Свято олімпійського прапора» в областях проводиться регіональними відділеннями Національного олімпійського комітету України за підтримки органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Чернігівщина на І Європейських іграх представлена двома спортсменами. Це — Заслужений майстер спорту, олімпійська чемпіонка з кульової стрільби 2004 року та дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор 2012 року Олена Костевич та майстер спорту України міжнародного класу з пляжного волейболу Олексій Денін.

З вітальним словом до учасників церемонії звернувся перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич. Він побажав перемоги спортсменам та приємних вражень вболівальникам.

— Я впевнений, що наші спортсмени докладуть максимум зусиль, щоб продемонструвати свій найкращий результат. І на честь їх звершень над п’єдесталом у Баку майорітиме український прапор та лунатиме національний гімн. Ми віримо в кожного українського спортсмена та разом вболіватимемо за українську команду, — зазначив Леонід Сахневич.

У рамках заходу близько чотирьохсот учнів та студентів долучилися до уроку ранкової гімнастики.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації