back

Валерій Куліч закликав ГО «Народний контроль Чернігова» не звинувачувати людей голослівно, а оперувати фактами

10-06-2015 | 18:00

10 червня голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, як і обіцяв, зустрівся з активістами ГО «Народний контроль Чернігова» та відповів на їх запитання.

Варто зазначити, що більшість з них не входили до компетенції очільника області: скарги та претензії стосувалися переважно дій міської ради, комунальних служб та правоохоронних органів.

Надавши відповіді, голова облдержадміністрації вислухав ще ряд звинувачень на адресу окремих керівників, висловлених у вкрай емоційній формі.

Я посадова особа і у своїй діяльності спиратися на чутки не маю права. Не звинувачуйте людей голослівно на основі того, що десь хтось вам щось сказав. Якщо у вас є факти – будь ласка, надавайте їх до міліції, до прокуратури, ми разом будемо розбиратися. Встановлювати, хто винуватий, а хто ні, мають виключно компетентні органи, - відповів Валерій Куліч.

В результаті півторагодинної розмови було досягнуто домовленості щодо проведення найближчим часом спільної наради громадської організації з представниками силових структур та інших зацікавлених сторін.



Прес-служба облдержадміністрації