back

Стартувала Міжнародна агропромислова виставка АГРО 2015

08-06-2015 | 14:28

Днями у Києві розпочала свою роботу наймасштабніша в Україні та Східній Європі XXVII Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2015». Її відкрив Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

Вітаючи учасників Міністр наголосив на міжнародній значущості виставки АГРО-2015, оскільки на її відкриття прибули посли 5 іноземних держав. Він запевнив, що агропромисловий комплекс є найперспективнішим для інвестування в Україні. Адже саме ця галузь пропонує бізнесу колосальні обсяги виробництва та конкурентні ціни, а також забезпечує кожен третій долар валютної виручки для держави.

Олексій Павленко висловив впевненість у тому, що «Агро-2015» виправдає очікування бізнесу і допоможе обміну досвідом.

Офіційне відкриття виставки відвідали заступник директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Костянтин Лубенцов та спеціалісти Департаменту.

Під час огляду експозицій 3-х племінних підприємств з нашої області Костянтин Лубенцов наголосив, що участь у АГРО 2015, презентація своїх здобутків є дуже важливою з точки зору залучення інвестицій в галузь тваринництва, та побажав представникам господарств успішних контрактів.

Спеціалісти Департаменту взяли участь у семінарі «Земля і податки: правові питання», спільно організованого Міністерством аграрної політики та продовольства України і Асоціацією Ukrainian Building Community.



Департамент агропромислового розвитку ОДА