back

Освітній проект «Медійний поступ» відтерміновано. Але не скасовано

05-06-2015 | 18:03

Освітній проект «Медійний поступ» відтерміновано. Але не скасовано.

Протягом другої половини травня — початку червня тривав прийом заявок від представників ЗМІ на участь в освітньому проекті «Медійний поступ».

Проект викликав неабияку зацікавленість з боку засобів масової інформації. Паралельно із заявками на участь надійшло і немало запитань, пропозицій та побажань від потенційних учасників.

У зв’язку з цим організатори прийняли рішення відтермінувати початок проекту. Отримані пропозиції будуть ретельно проаналізовані, а в план реалізації проекту — внесені зміни, які дозволять розширити коло його учасників.

Після цього прийом заявок на участь буде знову продовжено, аби дозволити долучитися до «Медійного поступу» тим зацікавленим особам, які з об’єктивних причин не змогли заповнити анкети раніше. Тим часом, вже подані заявки зберігатимуть чинність; повторне заповнення анкет не вимагатиметься.

Нове запрошення на участь у проекті, так само як і оновлена дата його початку, будуть оприлюднені пізніше.

Проект «Медійний поступ» реалізовуватиме Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА у партнерстві з громадською організацією «Асоціація регіональних ЗМІ» та за підтримки компанії «Бритіш Американ Тобакко Україна». Проект передбачає проведення для представників чернігівських ЗМІ 9 тренінгів відомих журналістів та медіаекспертів з Чернігова та Києва (1–2 заняття на місяць).

За додатковою інформацією прохання звертатися за телефоном (04622) 4-11-07 або на Facebook.com/valerii.sorokin. Координатор проекту (на громадських засадах) — Валерій Сорокін, начальник відділу співпраці зі ЗМІ Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА.

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА