back

05-06-2015 12:21



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2015 року №
м.Чернігів






Про граничні розміри плати
за послуги ТОВ «КООПРИНОК»

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами і доповненнями) та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 травня 2006 року № 216 «Про ціноутворення», зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції 30 травня 2006 року за № 14/599 (зі змінами і доповненнями):

1. Встановити граничні розміри плати за послуги, що надаються ТОВ «КООПРИНОК» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів згідно з додатком.

2. Керівництву ТОВ «КООПРИНОК»:

2.1. Встановлювати конкретний розмір плати за послуги, що надаються ТОВ «КООПРИНОК» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів, у межах визначеного граничного рівня, виходячи із економічної доцільності.

2.2. Вести окремий бухгалтерський облік витрат з надання послуг ринку.

2.3. Визначати торговельне місце згідно з чинним законодавством.

2.4. Взяти до відома, що пропозиції щодо встановлення інших рівнів плати за послуги ТОВ «КООПРИНОК» можуть надаватися обласній державній адміністрації, згідно з чинним законодавством, у випадку, коли встановлені граничні розміри плати за послуги, що надаються ринками вищевказаного підприємства, не відшкодовують витрати з їх надання.

3. Рекомендувати Чернігівському міському голові аналізувати обґрунтованість встановлення конкретних рівнів плати за послуги з продажу продовольчих та непродовольчих товарів, що надаються ТОВ «КООПРИНОК» у межах встановлених граничних рівнів.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19 жовтня 2010 року № 357 «Про граничні розміри плати за послуги ТОВ «Коопринок»», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 10 листопада 2010 року за № 28/822.

5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації у пресі у визначений законодавством термін.

6. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.


Голова обласної
державної адміністрації
В.П.Куліч


  • Додаток до розпорядження голови обласної державної адміністрації
    «Граничні розміри плати за послуги, що надаються ТОВ «КООПРИНОК» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів»


  • Уточнений аналіз регуляторного впливу
    до проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації
    «Про граничні розміри плати за послуги ТОВ «КООПРИНОК»


  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода