back

Головою Варвинської райдержадміністрації залишилася Любов Доля

04-06-2015 | 16:45

Згідно з розпорядженням Президента України, очолювати Варвинський районом залишилася Любов Доля.

4 червня 2015 року перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич представив перепризначену голову районної державної адміністрації активу району.

У ході зборів активу перший заступник голови облдержадміністрації відмітив, що в складний час доводиться працювати керівнику виконавчої гілки влади, окреслив основні завдання, які стоять перед районною владою та її керівником. Серед них – оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги, надання всебічної допомоги та підтримки демобілізованим воїнам АТО, соціальному захисті мобілізованих та родин загиблих на сході України, добровільне об’єднання територіальних громад. Побажав єдності і розуміння, успішної реалізації завдань державної політики.

Любов Доля подякувала Президенту України Петру Порошенку, керівництву області, за велику довіру. Зазначила, що у непростий час вона взяла на себе цю відповідальність, але висловила надію на підтримку і допомогу усієї районної громади.

Від органів місцевого самоврядування та депутатського корпусу району голову районної державної адміністрації привітав голова районної ради Петро Бакуменко та інші.