back

Валерій Куліч побажав юним спортсменкам й надалі гідно відстоювати честь нашої країни

04-06-2015 | 13:21

14-24 травня у м. Тайбей (Тайвань) проходив чемпіонат світу з боксу серед дівчат та юніорок за участю 450 спортсменів з 45 країн світу. Збірна України була представлена 13 спортсменками у 13 вагових категоріях. Під час змагань три з чотирьох вихованок Чернігівської обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» завоювали для області дві срібні та одну бронзову медаль.

Сьогодні зі спортсменками зустрівся голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч. Також на зустрічі був присутній Олег Кравець – тренер-викладач з боксу Ічнянської районної ДЮСШ ФСТ «Колос», особистий тренер Кароліни Махно та Катерини Рогової.

Для дівчат змагання стали, напевно, головним випробуванням за усі роки занять спортом. Адже вони ще зовсім юні: Катерина Рогова – студентка першого курсу Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка, Анастасія Шпанюк навчається у 10 класі Новгород-Сіверської гімназії №1, а Кароліна Махно – учениця 9 класу Ічнянської ЗОШ №4.

У відвертій розмові за чашкою чаю з очільником області дівчата зізналися – хвилювалися, проте спортивної зосередженості не втрачали. Запевнили, що готові до наступних іспитів на спортивну майстерність.

Дякую вам за те, що гідно представили нашу країну, нашу рідну Чернігівщину на таких відповідальних змаганнях. Обласна адміністрація по мірі можливостей надаватиме вам необхідну допомогу для того, щоб ви ще не раз піднімалися на п’єдестал пошани, - пообіцяв Валерій Куліч.

Також очільник області вручив спортсменкам Подяки облдержадміністрації.



Прес-служба облдержадміністрації