back

Пікетувальники міської ради прийшли озвучувати свої вимоги до облдержадміністрації

04-06-2015 | 11:38

Сьогодні, 4 червня, активісти «Народного контролю» разом з кількома десятками людей пенсійного віку прийшли до обласної державної адміністрації з вимогою зустрічі з очільником області Валерієм Кулічем. Свій прихід вони аргументували небажанням міської влади вступати з ними в діалог. Перед цим активісти безуспішно намагалися потрапити до Чернігівської міської ради, де саме розпочиналося пленарне засідання.

Вимоги пікетувальників залишилися тими ж, з якими вони зірвали проведення попередньої сесії 28 травня – зниження тарифів на житлово-комунальні послуги та відставка міського голови. Разом з тим, присутні вимагали у голови облдержадміністрації сприяння у вирішені низки інших питань. Зокрема, зниження цін на проїзд, здешевлення вартості продуктів харчування, очищення Стрижню тощо.

В ході досить емоційної розмови, Валерій Куліч закликав мітингуючих до конструктивного діалогу. Проте розпочинати його слід лише після того, як вимоги активістів будуть юридично оформлені та вивчені відповідними службами.

Згідно з досягнутою домовленістю, зустріч із залученням представників правоохоронних органів та інших служб має відбутися в облдержадміністрації наступної середи.



Прес-служба облдержадміністрації