back

Головою Бобровицької райдержадміністрації залишився Микола Супрун

02-06-2015 | 17:11

Згідно з розпорядженням Президента України, керувати Бобровицьким районом залишився Микола Супрун. Сьогодні голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч представив перепризначеного голову активу району.

У ході зборів активу району очільник області окреслив основні завдання, які стоять перед райдержадміністрацією та її керівником. Серед них – оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги, надання всебічної допомоги та підтримки демобілізованим воїнам АТО, добровільне об’єднання територіальних громад.

Микола Супрун у своєму виступі зазначив, що робота над вирішенням проблемних питань району продовжується. Це, зокрема, відкриття дошкільних навчальних закладів в селах Ярославка та Рудьківка, створення нових робочих місць, будівництво багатоквартирного будинку для соціально незахищених верств населення та перспективної молоді, заміна газових котлів на твердопаливні в бюджетних установах району тощо.

Від органів місцевого самоврядування та депутатського корпусу району очільника району привітав голова районної ради Олександр Шапченко. Він побажав новопризначеному успіхів у роботі, тісної співпраці з керівниками територіальних громад, депутатами усіх рівнів.



Прес-служба облдержадміністрації