back

На Чернігівщині рятувальники провели фестиваль героїко-патріотичної пісні

06-05-2011 | 11:47

Днями в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбулося урочисте закриття ІІ фестивалю героїко-патріотичної пісні серед працівників органів і підрозділів МНС України, членів їх сімей, ветеранів, пенсіонерів служби, присвяченого Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні та 15-й річниці створення МНС. У заході взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко.

Майже 150 конкурсантів з усіх обласних і міських оперативно-рятувальних гарнізонів, навчальних закладів та окремих підрозділів МНС України змагалися у кращому виконанні патріотичних пісень. Журі, до складу якого увійшли заслужений артист України, художній керівник Центру музичного мистецтва МНС Сергій Пламаділ, заслужений діяч мистецтв України Євген Пухлянко та заслужені артисти України Василь Волощук, Анатолій Гнатюк і Володимир Гришин, прослуховувало й оцінювало виступи конкурсантів.

Серед розмаїття чудових героїко-патріотичних пісень у виконанні талановитих учасників фестивалю було визначено чимало кращих виконавців. Зокрема, гран-прі фестивалю отримав командир відділення професійної пожежної частини Володарського райвідділу ГУ МНС в Донецькій області Сергій Шамлі. В номінаціях "Вокал", "Автор-виконавець" та "Вокально-інструментальний ансамбль" перемогу здобули, відповідно, курсант Черкаської академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Андрій Суботін, представниця Харківського Національного університету цивільного захисту України Тетяна Рєпіна та вокально-інструментальний ансамбль УМНС в Вінницькій області.

Лауреатам фестивалю було вручено дипломи, пам’ятні нагороди, а також цінні подарунки від голови облдержадміністрації Володимира Хоменка, голови обласної ради Анатолія Мельника, Чернігівського міського голови Олександра Соколова та керівництва облуправління МНС.











За повідомленням УМНС в Чернігівській області