back

Вітання з Днем Перемоги

06-05-2011 | 18:28

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!

Прийміть щирі вітання з величним святом – Днем Перемоги.

9 травня 1945 року назавжди увійшло в історію як символ торжества всепереможної сили справедливості, як зразок мужності і патріотизму нашого народу.

Ось вже 66 років у ці травневі дні ми низько вклоняємося пам’яті загиблих в ім’я свободи і незалежності нашої Вітчизни; віддаємо глибоку синівську шану тим, хто захистивши світ від фашистської навали, піднімав країну з руїн: воїнам-визволителям, учасникам партизанського і підпільного руху, солдатським матерям і вдовам, дітям війни.

Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті – гідний взірець і настанова нащадкам берегти і творити Українську державу в ім'я людей, в ім'я справедливого життя.

Дорогі ветерани! Ви – наша слава, наша гордість і наша совість. І наш святий обов’язок – по-синівські берегти пам'ять про ваш невмирущий подвиг, оточити кожного ветерана увагою та піклуванням. Щоденна турбота про учасників війни, вирішення питань їх соціального захисту й надалі залишатиметься найпершим з пріоритетних напрямків роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Доземний уклін вам за ратні подвиги і мирну працю, за участь у розбудові незалежної України, за виховання молоді на героїчних традиціях минулого, адже єдність поколінь – джерело сили і запорука світлого майбуття нашого народу.

У ці святкові травневі дні щиро бажаємо міцного здоров’я, миру і злагоди, добробуту і благополуччя вам і вашим родинам, процвітання Чернігівській землі і славній Україні!



Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник