back

Останній дзвоник відлунав на Чернігівщині

29-05-2015 | 17:19

Кожен рік школярі Чернігівщини особливо святково і радісно відзначають завершення навчання. Цьогоріч свято останнього дзвоника припало на 29 травня.

Шкільні подвір’я майоріли радісними та усміхненими обличчями учнівської молоді, адже попереду на них чекають літні канікули. І тільки випускники, були зворушені і трохи засмучені, адже цього дня шкільний дзвоник для них пролунає востаннє і зовсім скоро вони попрощаються з рідною школою, дитинством і зроблять перший крок у непросте доросле життя.

На урочистих заходах нагородили почесними грамотами і подарунками найкращих учнів, які продемонстрували високий рівень знань не тільки у процесі навчання, а й захищаючи честь навчальних закладів у інтелектуальних і спортивних змаганнях різних рівнів. Відзначили і педагогів, які найрезультативніше попрацювали за підсумками навчального року, та найбільш активних і ініціативних представників батьківської громадськості. Теплі слова на адресу учнів лунали від директорів шкіл, вчителів, які відкрили дітям незвіданий шлях у цікавий і захоплюючий світ знань. Звичайно не обійшлось цього дня і без яскравих музичних і танцювальних номерів у виконанні талановитої молоді.

Із хвилюючим святом школярів, їх учителів-наставників та батьків вітали і представники місцевих органів виконавчої влади та меценати.

Начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський побував на урочистому святі у Сокиринській ЗОШ І-ІІІст. Срібнянського району. Він привітав учнів і вчителів із завершенням навчального року, побажав випускникам правильно обрати майбутню професію, повністю реалізувати себе і свої здібності у дорослому житті, постійно самовдосконалюватись та досягти найвищих успіхів, для того щоб зробити свій вагомий внесок у розвиток і процвітання нашої України.

Пролунав останній дзвоник і хвилююче свято завершилось. Позаду залишились уроки і підручники, а попереду на одних учнів чекає літній відпочинок і оздоровлення, а іншим доведеться добре попрацювати, щоб успішно здати зовнішнє незалежне оцінювання та вступити до омріяного навчального закладу. Бажаємо учнівській молоді успіхів і здійснення усіх найзаповітніших мрій!



За інформацією Управління освіти і науки ОДА