back

В області триває підготовка до відзначення Дня Прапора та 20-ї річниці незалежності України

29-07-2011 | 12:49

29 липня відбулося чергове засідання організаційного комітету з підготовки і відзначення в області заходів з нагоди Дня Прапора України та 20-ї річниці незалежності України, яке провів заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко. На засіданні проаналізували процес підготовки, узгодили сценарний план святкувань.

Заходи з відзначення 20-ї річниці незалежності України в області розпочнуться з 10 серпня і продовжаться до 27 серпня. Планом святкувань передбачається проведення фотодокументальних, тематичних виставок, автопробігу вулицями Чернігова, молодіжного форуму, виставки квітів у центральному парку відпочинку, спортивних змагань, фестивалю вареників, фестивалю традиційної слов’янської культури та бойових єдиноборств «Київська Русь», який проходитиме в смт.Любеч тощо.

Основні ж заходи відбудуться 22-24 серпня. Зокрема, урочистий прийом голови ОДА, урочисті збори та святковий концерт майстрів мистецтв і художніх колективів у обласному академічному музично-драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченка проходитимуть 22 серпня.

23 серпня, до Дня Прапора, планується урочисте підняття прапора біля будівлі Чернігівської районної державної адміністрації.

24 серпня – Молитва за Україну, покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченка та пам’ятного знаку «Героям України», урочисте відкриття VІ Міжнародного фольклорного фестивалю національних культур «Поліське коло», святкова програма на Красній площі, відкриття фестивалю історичних місць на Алеї Героїв та інше.

На завершення засідання Віктор Тканко зазначив, що підготовка заходів до Дня Державного Прапора та 20-ї річниці незалежності України триває відповідно до наміченого плану.






Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації