back

Микола Стрілець провів виїзну нараду

15-09-2011 | 14:19

15 вересня заступник голови–керівник апарату облдержадміністрації, голова постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності Микола Стрілець провів виїзну нараду для вивчення питання забезпечення ефективного використання майна комунальної власності області, розташованого по вул. Любецькій, 66 у м. Чернігові. Майно перебуває у строковому орендному користуванні приватного акціонерного товариства „Кінотехпром”.

У нараді взяли участь депутат обласної ради, член постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності Володимир Тандура, начальник управління комунального майна обласної ради Володимир Сидоренко.

Учасники наради оглянули об’єкти, які передані у користування підприємству „Кінотехпром”, вивчили умови їх експлуатації та збереження, ознайомилися з роботою підприємства.

За результатами виїзної наради розроблено проекти рекомендацій щодо подальшого використання та експлуатації зазначеного майна, які будуть включені до порядку денного та представлені для обговорення на черговому засіданні постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності.