back

У Чернігові відкрито приймальню Ради регіонального розвитку

22-05-2015 | 19:14

22 травня у Чернігові офіційно відкрито приймальню Ради регіонального розвитку. У заході взяли участь відповідальний від Адміністрації Президента за область, керівник Державного управління справами Сергій Березенко та перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич.

Як наголосив Сергій Березенко, приймальня відкрита виключно для реальної роботи, до якої залучатимуться небайдужі до майбутнього Чернігівщини люди.

За його словами, зараз головне – детально проаналізувати проблеми кожної галузі, щоб закласти підвалини їх економічного стимулювання на наступний рік.

Він також повідомив, що одним з наступних кроків стане остаточне формування Ради регіонального розвитку області, яку очолює голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч. До її складу планується включити міських голів міст обласного значення та голів райдержадміністрацій.

За цих умов ми матимемо більш глибокий зріз того, що відбувається в області та зможемо ретранслювати думку громади до центральних органів влади.

Наша мета – вийти на якісно новий рівень розвитку регіону, - зазначив Сергій Березенко.

Відповідальний від Адміністрації Президента за область також висловив переконання, що система вивчення проблематики і потенціалу області через проведення «круглих столів» та безпосереднього спілкування з громадськістю дасть позитивні результати. У цьому він сподівається на підтримку обласної та міської влади.



Прес-служба облдержадміністрації