back

22-05-2015 10:33



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2015 року №
м.Чернігів






Про тарифи на платні
послуги з проведення медичних
оглядів працівників певних
категорій, що надаються
Чернігівською міською лікарнею №1
Чернігівської міської ради

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах освіти» (із змінами і доповненнями), розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 травня 2006 року № 216 «Про ціноутворення», зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції 30 травня 2006 року за № 14/599 (із змінами і доповненнями):

1. Встановити тарифи на платні послуги з проведення медичних оглядів працівників певних категорій, що надаються Чернігівською міською лікарнею №1 Чернігівської міської ради, згідно з додатком.

2. Взяти до відома, що:

2.1. В тарифах не враховано податок на додану вартість на підставі абзацу першого підпункту 197.1.5 пункту 197.1 статті 197 Податкового кодексу України.

2.2. У випадку, коли при проходженні медичного огляду певними пацієнтами вже є висновки окремих лікарів-спеціалістів або результати лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг виключається із загальної вартості медичного огляду.

2.3. У випадку, коли при проходженні медичного огляду, з урахуванням характеру дії шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища і трудового процесу на стан здоров’я, пацієнт потребує додаткових висновків окремих лікарів-спеціалістів або результатів лабораторних, діагностичних та інших досліджень, вартість цих послуг додатково включається до загальної вартості медичного огляду.

2.4. В тарифах попереднього (періодичних) медичних оглядів вартість оглядів лікарями-фахівцями: онкологом, наркологом, фтизіатром, гематологом та вартість лабораторних, діагностичних та інших досліджень: визначення рівня ксантуренової кислоти, ртуті в сечі, амінолевуленової кислоти, копропорфірину у сечі, активності холінестерази, глютамілтрансферази в крові, відсотку насичення трансферину залізом крові, карбоксигемоглобіну в крові, метгемоглобіну в крові, наявності тілець Гейнця, терморезистентності еритроцитів в крові, цистоскопії, альгезіметрії, холодової проби, вібраційної чутливості, динамометрії, скіаскопії, рефрактометрії, об’єму акомодації, тонометрії, зонографії плеври, визначення кольоровідчуття, ларингоскопії; рентгенографія кисті, трубчастик кісток, кісток, щелеп не враховані. При проходженні певних медичних оглядів, де існує необхідність у висновку фахівців медичного профілю, відсутніх в штаті лікарні, та лабораторних, діагностичних та інших досліджень, не врахованих у тарифах, пацієнт приймається після проходження медичного огляду у цих фахівців та лабораторних, діагностичних та інших досліджень в інших лікувальних закладах охорони здоров’я.

3. Управлінню охорони здоров’я обласної державної адміністрації, у межах наданих законодавством повноважень, забезпечити дотримання Чернігівською міською лікарнею №1 Чернігівської міської ради вимог наказу Міністерства охорони здоров’я України від 21 травня 2007 року № 246 «Про затвердження Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 23 липня 2007 року за №846/14113 (із змінами і доповненнями).

4. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови обласної державної адміністрації від 01 листопада 2012 року № 405 «Про тарифи на платні послуги з проведення медичних оглядів працівників певних категорій, що надаються Чернігівською міською лікарнею № 1 Чернігівської міської ради», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 21 листопада 2012 року за № 22/919.

5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

6. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.


Голова обласної
державної адміністрації
В.П.Куліч


  • Додаток до розпорядження голови обласної державної адміністрації «Тарифи на платні послуги з проведення медичних оглядів працівників певних категорій, що надаються Чернігівською міською лікарнею № 1 Чернігівської міської ради»

  • Аналіз регуляторного впливу до проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги з проведення медичних оглядів працівників певних категорій, що надаються Чернігівською міською лікарнею №1 Чернігівської міської ради»

  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода