back

Урочисті збори до Дня фармацевтичного працівника

14-09-2010 | 15:14

18 вересня своє професійне свято відзначатимуть працівники фармацевтичної галузі. З цієї нагоди сьогодні колектив КП «Ліки України» Чернігівської обласної ради урочисто вітали керівники області та міста.

Зокрема, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко у вітальному слові зазначив, що відзначення цього свята на державному рівні - це визнання важливої ролі фармацевтичного працівника у житті суспільства.

Він наголосив, що саме завдяки цілеспрямованій роботі колективу комунального підприємства Чернігівській області одній з небагатьох вдалося зберегти у комунальній власності аптечну мережу. Керівник області також відзначив соціальну спрямованість як характерну ознаку діяльності КП «Ліки України» – це і утримання сільської мережі аптек, і відпуск ліків незахищеним верствам населення за пільговими цінами, і турбота про ветеранів.

Голова облдержадміністрації подякував присутнім за самовіддану працю та вручив почесні відзнаки Міністерства охорони здоров’я України та обласної державної адміністрації.



Прес-служба облдержадміністрації