back

Новій школі бути!

19-05-2011 | 12:44

У цьому запевнив учнів та вчителів Григорівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко під час робочого візиту до Бахмацького району.

Школа є опорним закладом освітнього округу і на сьогодні в ній навчається 114 дітей. Будівля Григорівської загальноосвітньої школи складається з п’яти учбових одноповерхових корпусів, чотири з яких побудовані ще на початку минулого століття, тому питання будівництва нового приміщення наразі стоїть дуже гостро.

Для цього вже виготовлена проектно-кошторисна документація, яка у листопаді 2009 року пройшла державну експертизу. Загальна вартість будівництва становить 17 мільйонів гривень.

Як зазначив Володимир Хоменко, цей об’єкт потребує пильної уваги і допомоги держави. За його словами, будівництво розпочнеться у цьому році, щоб у наступному діти вже мали змогу навчатися у новому приміщенні.

– 2011 рік проголошено Президентом України Віктором Януковичем роком освіти та інформаційного суспільства. Обласна влада робить реальні кроки для створення в області системи доступної і якісної освіти та забезпечення належних умов для самореалізації особистості, - наголосив керівник області.

Він також повідомив, що 2012 році буде введено в дію 6 об’єктів освітньої галузі, будівництво або реконструкція яких розпочата у цьому році.

Буде продовжено будівництво Григорівської ЗОШ, Рудьківської ЗОШ Бобровицького району, Машівської ЗОШ Семенівського району. Крім того, заплановано реконструкцію Козилівського дошкільного навчального закладу Корюківського району та завершення реконструкції Козарської ЗОШ Носівського району, введення в дію приміщення клубу Черешенської загальноосвітньої школи-інтернат та актової зали Івангородської ЗОШ Ічнянського району.

Триває будівництво нового сучасного приміщення Седнівського навчально-виховного комплексу Чернігівського району.

Влітку цього року передбачено відкриття дитячого садка в селі Вихвостів Городнянського району.











Прес-служба облдержадміністрації