back

На балу чемпіонів вшановано кращих спортсменів Чернігівщини

23-05-2011 | 21:30

«Бал чемпіонів – це не тільки підведення підсумків досягнутого. Це, насамперед, визначення нових перспектив у популяризації ідей олімпійського руху. Це – також і суспільна підтримка наших спортсменів, які завдяки наполегливій праці з року в рік демонструють надзвичайні результати у спорті вищих досягнень», - наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, відкриваючи традиційний «Бал чемпіонів», на якому щорічно вшановують тих, чиїми успіхами пишається не лише Чернігівщина, а й уся Україна.

Звання лауреатів цьогорічного балу заслужено отримали ті, хто в минулому році підкорив нові спортивні вершини на міжнародній арені – біатлоністи, кікбоксери, борці, майстри кульової стрільби. Серед лауреатів – і олімпійці, і параолімпійці. Їхні успіхи стали можливими завдяки самовідданій праці і підтримці чисельної спортивної сім’ї – тренерів, спеціалістів та організаторів галузі. Спільними зусиллями цих людей у спортивному літописі області з’явилися нові славні сторінки.

«Кожен з вас заслуговує на подяку за свій внесок у розвиток фізичної культури, спорту та олімпійського руху на Чернігівщині. Саме на вас – фізично загартованих, вольових, сильних духом – має рівнятися молоде покоління. Адже здобуваючи свої яскраві перемоги, пропагуючи олімпійські ідеали, наші спортсмени становлять достойний приклад для дітей і молоді.

Переконаний, що цей урочистий вечір стане новим кроком до популяризації спорту та олімпійського руху в області, наблизить наших громадян до олімпійських ідеалів, надихне підростаюче покоління до нових спортивних звершень», - підкреслив керівник області.

Володимир Хоменко разом з президентом Національного олімпійського комітету України Сергієм Бубкою нагородили десятьох кращих спортсменів та трьох параолімпійців Чернігівщини за підсумками 2010 року та побажали спортивній спільноті Чернігівщини нових перемог на змаганнях найвищого рівня, вагомих здобутків на славу Української держави.






















Прес-служба облдержадміністрації