back

Відбулися урочистості до Дня прикордонника

27-05-2011 | 17:02

27 травня в приміщенні Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм відбулися урочистості з нагоди Дня прикордонника.

З вітальним словом до особового складу Чернігівського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної Прикордонної Служби України, членів їх сімей, ветеранів прикордонної служби та гостей звернувся заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло.

«Вартові державних рубежів завжди були у великій повазі і шані українського народу. Недоторканість державного кордону є особливо значущою для жителів нашої області, гарантує добробут і спокій, сприяє розвитку добросусідських відносин з Регіонами Російської Федерації та Республіки Білорусь», – зазначив він.

«Перебуваючи 25 травня цього року в навчальному центрі Держаної прикордонної служби, що на Черкащині, Президент України Віктор Янукович, зазначив, що держава робитиме все, щоб захисники державних кордонів відчували себе забезпеченими і захищеними. Влада докладе всіх зусиль для поліпшення технічного забезпечення і гідного соціального захисту прикордонників», – додав Олександр Михайлович.

Він подякував всім тим, хто самовіддано виконує почесний конституційний обов’язок щодо забезпечення недоторканості кордонів нашої Вітчизни і вручив подяку облдерждадміністрації.









Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації