back

Привітання спортсменів та тренерів

06-11-2008 | 13:44

5 листопада в облдержадміністрації відбулася урочиста зустріч з нагоди успішних виступів представників Чернігівщини на чемпіонатах світу і Європи, етапах Кубку світу з боротьби самбо, дзюдо, кікбоксінгу, панкратіону, кульової стрільби та на ХІІІ літніх Паралімпійських іграх з футболу.

Заступник голови, керівник апарату облдержадміністрації Володимир Приходько привітав спортсменів та їхніх тренерів. Зокрема, він відмітив, що Сергій Вакуленко, представляючи Чернігівщину на Паралімпійських іграх в Пекіні, завоював у складі української збірної з футболу золоту нагороду, Галина Авраменко - дві золоті медалі на чемпіонаті світу зі стрільби, Катерина Самохіна стала бронзовою призеркою цього ж чемпіонату світу у Чехії. А дворазовий чемпіон світу з панкратіону Олександр Ромащенко виборов бронзу в Ірані.

В.В. Приходько подякував срібним призеркам чемпіонату світу з боротьби самбо серед юніорок Луїзі Гайнутдіновій та Марії Буйок і бронзовим призерам чемпіонатів світу з боротьби сумо Аліні Бойковій та кікбоксеру Роману Власенку, бронзовому призеру етапу Кубку світу з боротьби дзюдо та бронзовому призеру чемпіонату Європи з боротьби самбо Олексію Полтавцеву.

Теплі слова адресував В.В. Приходько і тренерам відомих спортсменів. Він побажав їм та їхнім вихованцям нових перемог і досягнень.