back

Володимир Хоменко вручив мікроавтобус багатодітній родині

30-08-2011 | 15:03

Довгоочікуваний подарунок – мікроавтобус – отримала від голови обласної державної адміністрації родина Кравченко з Чернігова, у якій виховується 10 дітей.

Найстаршій дитині з родини Миколи Павловича та Надії Іванівни 15 років, наймолодшій – 8 місяців.

Батьки відповідально ставляться до виховання дітей, в сім’ї панує атмосфера взаєморозуміння та злагоди.

Микола Павлович працює настроювачем музичних інструментів в музичній школі № 1, Надія Іванівна на даний час перебуває в декретній відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

Указом Президента України Надії Кравченко присвоєно державну нагороду – почесне звання України «Мати-героїня».

Родина отримала мікроавтобус в рамках виконання обласної Програми «Реалізація Стратегії демографічного розвитку Чернігівської області на період до 2015 року», яка направлена на формування активної демографічної політики, зміцнення та підвищення виховного потенціалу сім’ї, стимулювання народжуваності, вирішення проблемних питань багатодітних родин, де виховується 5 і більше дітей.

Голова облдержадміністрації ознайомився з умовами проживання родини, послухав пісню у їх виконанні, вручив дітям солодощі, а Любі Кравченко, якій саме сьогодні виповнилося 2 роки – м’яку іграшку у подарунок.

Володимир Хоменко подякував Миколі Павловичу та Надії Іванівні за душевну щедрість, самовіддану працю та за все, що вони роблять для своїх дітей та пообіцяв, що обласна державна адміністрація і надалі буде робити все для того, щоб багатодітні сім’ї відчували реальну допомогу з боку держави.

























Прес-служба облдержадміністрації