back

Валерій Куліч: Між районним та обласним керівництвом на усіх рівнях повинна бути адекватна комунікація

12-05-2015 | 14:03

Директори обласних департаментів та управлінь повинні чітко знати проблематику в районах по своїх напрямках. Таке завдання поставив голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч сьогодні, 12 травня під час оперативної наради.

Прошу кожного з вас приділити цьому питанню максимальну увагу. В районах з’явилося багато нових керівників. Спілкуйтеся з ними, налагоджуйте зворотній зв'язок, щоб врешті-решт мати повну картину того, що відбувається у тому чи іншому районі. Ми спільно будемо розбирати проблеми та допомагати їх вирішувати, - звернувся очільник області до керівників структурних підрозділів облдержадміністрації.

Зважаючи на значне подорожчання газу, одне із основних завдань – пошук альтернативних джерел тепла. Говорячи про підготовку до нового опалювального сезону, Валерій Куліч дав доручення провести повну інвентаризацію котелень по районах. За його словами, вже сьогодні треба зробити детальний аналіз кожної з них та вивчити усі можливості переведення котелень бюджетних установ на альтернативні види палива.

Ми повинні бути готові до роботи в осінньо-зимовий період в умовах обмеженого постачання природного газу. Тому знаходити шляхи його заміщення альтернативними видами палива – одне з наших основних завдань. Це значно зекономить кошти.

Якщо ми зараз разом з районами ефективно попрацюємо у цьому напрямку, то зможемо пройти новий опалювальний сезон без особливих ускладнень, - заявив Валерій Куліч.


Прес-служба облдержадміністрації