back

Відбулася зустріч з журналістською громадою області

03-06-2011 | 11:45

Традиційно з нагоди професійного свята – Дня журналіста, в рамках ХІ Міжнародного фестивалю журналістів «Золотий передзвін Придесення» в обласній державній адміністрації відбувається зустріч керівництва області з редакторами друкованих засобів масової інформації, директорами телебачення, радіомовлення, журналістами. Не було виключення і цього року.

3 червня заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко зустрівся з журналістською громадою. У зустрічі також взяли участь голова Державного комітету телебачення і радіомовлення Юрій Плаксюк, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, голова обласної організації Національної спілки журналістів України Ірина Мельник, представник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Леонід Мельник, начальник головного управління ідеологічної роботи Гомельського облвиконкому Анатолій Котіло, голова комітету у справах преси, телерадіомовлення і засобів масових комунікацій Брянської області Ніна Гайдукова.

Відкриваючи урочисте зібрання, Віктор Тканко наголосив, що доносити інформацію до суспільства - складна і відповідальна робота. Адже журналістам потрібно не лише констатувати факти, але й аналізувати їх, давати оцінку і робити висновки. Іноді ця робота це рух проти течії, іноді – крик душі, але завжди – поштовх до дії.

«Сьогодні, як ніколи, важливою є ваша роль у формуванні громадської думки, донесення до людей достовірної, об’єктивної інформації. Від вашого таланту та об’єктивності залежить оцінка подій населенням та правильний розвиток сучасної історії», - зазначив він.

Від голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка Віктор Тканко привітав редакторів, журналістів з професійним святом, побажав творчого натхнення, добробуту, щастя, злагоди і успіхів у їх нелегкій, але такій вкрай необхідній суспільству роботі та вручив грамоти і подяки облдержадміністрації найкращим журналістам.

Юрій Плаксюк в свою чергу також привітав журналістів Чернігівщини з їх професійним святом та вручив відзнаки держкомтелерадіо.

На завершення урочистої зустрічі її учасники фотографувалися на добру згадку.

















Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації