back

Чернігівщина готується до Міжнародної науково-практичної конференції «Виклики та стратегічні орієнтири розвитку людського потенціалу державного управління»

18-05-2011 | 15:35

18 травня відбулося засідання організаційного комітету з підготовки Міжнародної науково-практичної конференції «Виклики та стратегічні орієнтири розвитку людського потенціалу державного управління», яке провів заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець.

Конференція в якій планується участь представників 3-х країн (Російської Федерації, Республіки Білорусь та України), відбудеться на Чернігівщині в червні цього року за ініціативи Головдержслужби України.

Участь в засіданні взяли заступник начальника Головдержслужби України Олена Тертишна, заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук, директор Школи вищого корпусу державної служби Олександр Саєнко, директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Ірина Протченко.

Мета конфернції – обговорення науково-практичних питань у сфері державного управління щодо комплексного визначення системи, моделі та механізмів реалізації державної політики, розвитку людського потенціалу в Україні з урахуванням досвіду Росії та Білорусі. Цей захід - присвячений лідерству як умові розвитку людських ресурсів у сфері державного управління.

Члени оргкомітету, до складу якого увійшли представники Головдержслужби України, органів влади, громадських організацій Чернігівщини, науковці, обговорили організаційні питання підготовки проведення Міжнародної науково-практичної конференції.

За результатами засідання ухвалено відповідний протокол, яким затверджено план роботи оргкомітету з підготовки Міжнародної науково-практичної конференції «Виклики та стратегічні орієнтири розвитку людського потенціалу державного управління».