back

Представлено голову Щорської районної державної адміністрації

08-05-2015 | 08:15

7 травня відбулося офіційне представлення голови районної державної адміністрації Павла Мірошниченка активу району. У залі засідань райдержадміністрації зібралися керівники районних організацій та установ, представники засобів масової інформації та громадськість, керівники територіальних громад та структурних підрозділів Щорської райдержадміністрації.

Призначеного голову райдержадміністрації представив перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, який ознайомив присутніх з розпорядженням Президента України щодо призначення Павла Мірошниченка на посаду голови Щорської райдержадміністрації.

У своєму виступі Леонід Володимирович наголосив, що основним напрямком діяльності районного керівництва на шляху подолання проблемних питань в районі є реалізація таких завдань як: сприяння у забезпеченні виконання чергової хвилі мобілізації та медичної реабілітації та соціального захисту мобілізованих; підтримка осіб, які тимчасово переміщуються із зони проведення антитерористичної акції на Сході України та сімей військовослужбовців, які загинули на Сході України; підтримка волонтерських рухів на території району; соціальний захист незахищених верств населення; забезпечення погашення заборгованості по заробітній платі працівникам бюджетних установ; продовження впровадження адміністративно-територіальної реформи на території району.

Окрім того, Леонід Сахневич наголосив на необхідності забезпечення постійного контролю з боку представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та правоохоронних органів району щодо недопущення розповсюдження серед населення вогнепальної зброї.

Перший заступник голови облдержадміністрації також звернув увагу на інвестиційне питання. Зокрема, щодо необхідності створення сприятливого інвестиційного клімату в районі та в області в цілому з метою залучення коштів різних фондів та організацій. Він зазначив, що в районі вже впроваджується три таких інвестиційних проекти в сфері сільськогосподарської діяльності.

Від імені органів місцевого самоврядування та депутатського корпусу району Павла Мірошниченка привітав голова районної ради Іван Орда. Він побажав новопризначеному успіхів у роботі, тісної співпраці з керівниками територіальних громад та депутатським корпусом району.

У свою чергу призначений голова райдержадміністрації подякував всім за підтримку.

— Повторне призначення мене на посаду голови райдержадміністрації – є не тільки проявом довіри та компетентності мене як керівника, а й показник спільної співпраці та взаємодії між всіма структурами району та його активом. Працюючи в одній команді ми змогли забезпечити економічну стабільність району, недопущення затримки виплат заробітної плати працівникам бюджетних установ, функціонування району в умовах жорсткої економії коштів, – зазначив Павло Мірошниченко.



За інформацією
сектору інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату Щорської РДА